Kötelező házasságkötést mindenkinek!

Legalábbis az esküvői szolgáltatók között… 🙂 Természetesen a cím nem teljesen komoly, de azt gondolom, a saját esküvője után mindenki máshogy látja a “hétvégéket”.

Ha azt kérdezi valaki, mi volt a legnagyobb mérfőldkő fotós pályafutásom során, vagy hol érzem a legnagyobb fejlődést, egyértelműen az esküvőm körül kell keresnem a választ. Rengeteg párt kisértem már oltárhoz, megszámolni sem tudom hány kalácstörést láttam és fotóztam, mégis hiányzott valami. Valami aminek “nemléte” nem zavart, egészen addig amíg részéve nem vált munkámnak. Egyszerűen lelkileg is fell kell nőni a feladathoz!

Mindig is tudtam mi után mi következik, már jó ideje nem érnek meglepetések ha menyegzőről van szó, de a háttérben rejtőző részleteket sosem láttam. Bizony, rengeteg munka és szervezés áll egy jól megtervezett Nagy Nap mögött, amivel nem árt ha tisztában vagyunk Mi, szolgáltatók!

Azt tapasztalom, hogy jóval nagyobb bizalom árad felém/felénk, amióta nem csak fotós szemmel, hanem mint “tapasztaltabb barát” tudok egy-egy kérdésre válaszolni. Tudom, mik azok a részletek amikre fel kell hívnom a figyelmet, és melyek azok a pontok, melyben mindig a Menyasszonynak van igaza… És jól is van ez így!

A fotográfus/videográfus nem lehet csak szemlélő, sokszor lelki társsá kell változnunk, hiszen mi vagyunk legtöbbet a menyasszonnyal azon a bizonyos szombat reggelen. Mi kisérjük a fodrászhoz, sminkeshez, csak nekünk panaszkodhat ha csúszás van és bizony számít a véleményünkre. Persze az esküvőtől átveszi “feladatunkat” a ceremóniamester (ha megfelelőt válaszott a pár), viszont addig nagyon meghatározó a szerepünk. Nem hagyhatjuk, hogy bizonytalanság, kétségbeesés uralkodjon el, bármi is történik! És ez nagy felelősség!

A nyugalom megőrzése a legfontosabb. Szakadhat a ruha, hervadhat a csokor, széteshet a haj, de ezek nem befolyásolhatják Életed Legszebb Napját! Ügyet se vess ezekre, mindenre van megoldás!

Hozzászólások

Hozzászólások

About The Author

n2photo

This Parallax Section was selected just for this post!

Hozzászólások

Hozzászólások

Nézz szét!

Legfrissebb munkák

Szezonvégi felfrissülés Dél-Tirolban

Sokan kérdeztétek néhány hete, merre jártunk, mit kerestünk azon...

Leszámolás a raktárban

… illetve csak megigazítottuk egy kicsit Szabolcs haját. Fodr...

Ételfotózás “Majom” módra

  A januárt kellemes fotós témával indítottuk. Felkeresett m...

MOL – PICK Szeged Promo

A MOL – PICK SZEGED megbízásából készítettem egy angol és...

MOT és MTT Kongresszus 2014.

Az Asszisztencia Kft. megbízásából volt szerencsém végig fotózn...

TE-DI Trade Kft.

A TE-DI Trade Kft. megbízásából készítettünk üzleti portrékat...

Sokszínűség 

A változatosság gyönyörködtet! Így van ez a munkámban is. Nincs két egyforma feladat/megrendelő/elvárás. Új emberekkel ismerkedem és igyekszem követni az aktuális trendeket. Soha nem unatkozom!

Nincs lehetetlen 

Bármilyen fotó/videó/grafikai szolgáltatásra lenne szükséged, keress bizalommal! Amennyiben én nem tudok segíteni, biztosan tudok neked megfelelő embert ajánlani a feladatra!

Hozzászólások

Hozzászólások