Itt az óvodai emlékek reformja!

Évek óta kérdezik ismerőseink, miért nem fotózunk óvodákban, iskolákban. A válasz egyszerű: nem láttunk benne kreativitást. Nem éreztük azt, hogy ezeket a beállított, hagyományos  fotókat saját gyermekünkről is megrendelnénk.

Azóta változott a helyzet. Egyre több szülőtől halljuk, hogy már-már ciki a mostani trend, illetve az, hogy mit sem változtak a fotók 20 éve. Maradtak a régi piros telefonos, tolltartós,  első osztályos olvasókönyves képek, amiket már rólunk is elkészítettek.

Mi a bajom ezekkel a fotókkal? Egyszerűn semmilyen információt nem hordoz a rajta szereplőről. Készül egy-egy ugyanolyan fotó minden, az adott csoportban lévő óvodásról, de mit árul el a hajviseleten és a (többnyire) erőltetett mosolyon kívül? Leginkább semmit.

3 éve dolgozunk az általunk kreatívnak és minőségninek ítélt szolgáltatáson, és végre úgy érzem: elkészült! Egy kecskeméti magánóvodában teszteltük elképzeléseinket, és (fura ezt kimondani) szemünk láttára nőtt fel egy csoport.  Nézz bele te is:

Miért csak most jövünk elő ezzel? Egyszerűen meg kellett várnunk, hogy a szülők felől jöjjön az igény!

A lényeg: kész vagyunk! Amit nyújtunk teljesen más, mint az eddig megszokott beállított fotózás. Beköltözünk egy napra a csoportba és minden pillanatban keressük a jó és kifejező képeket. Ott vagyunk a reggelinél, a játéknál, a kézmosásnál, fogmosásnál, megnézzük hogyan alszanak el. Ezekről a pillanatokról fotó és videófelvétel készül. Tehát egy-egy gyerkőcről nem beállított, erőltetett fotók/videó kerül átadásra, hanem természetes viselkedését rögzítjük. Fontos, hogy megmutassuk kik a kis barátok, kibe szerelmes, milyen reakciói vannak különböző játékos helyzetekben. Ennél őszintébb emlék nem is készülhet gyermekeink óvodás élményiről.

Kétféle csomagot dolgoztunk ki.

Az egyik egy általános, “Egy nap az oviban” típusú anyag, amely tartalmaz kb. 200 fotót és egy 5-10 perces videós összefoglalót a csoport életéről.

A másik, amikor egy konkrét eseményt kell rögzítenünk: pl. ballagás, anyák napja, farsang stb.
Itt is 2-300 fotó készül, és egy hosszabb (30-60 perces), a műsort is tartalmazó videót, mozi minőségben, több kamerával rögzítve.

Szimpatikus számodra az ötletünk, és szeretnéd velünk együtt reformálni a jövő óvodás emlékeit?

Kérj tőlünk ajánlatot, és felvesszük veled a kapcsolatot!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások

About The Author

n2photo

This Parallax Section was selected just for this post!

Hozzászólások

Hozzászólások

Nézz szét!

Legfrissebb munkák

Szezonvégi felfrissülés Dél-Tirolban

Sokan kérdeztétek néhány hete, merre jártunk, mit kerestünk azon...

Leszámolás a raktárban

… illetve csak megigazítottuk egy kicsit Szabolcs haját. Fodr...

Ételfotózás “Majom” módra

  A januárt kellemes fotós témával indítottuk. Felkeresett m...

MOL – PICK Szeged Promo

A MOL – PICK SZEGED megbízásából készítettem egy angol és...

MOT és MTT Kongresszus 2014.

Az Asszisztencia Kft. megbízásából volt szerencsém végig fotózn...

TE-DI Trade Kft.

A TE-DI Trade Kft. megbízásából készítettünk üzleti portrékat...

Sokszínűség 

A változatosság gyönyörködtet! Így van ez a munkámban is. Nincs két egyforma feladat/megrendelő/elvárás. Új emberekkel ismerkedem és igyekszem követni az aktuális trendeket. Soha nem unatkozom!

Nincs lehetetlen 

Bármilyen fotó/videó/grafikai szolgáltatásra lenne szükséged, keress bizalommal! Amennyiben én nem tudok segíteni, biztosan tudok neked megfelelő embert ajánlani a feladatra!

Hozzászólások

Hozzászólások