• heaven_man_ws

Workshop egy igazi PS mágussal!

Mindig is arról álmodtál, hogy szürreális elképzeléseidet megmutatod a világnak fotóidon keresztül? Akkor jó helyen keresgélsz!

A méltán híres Photoshop guru  – HeavenMan – és az N2photo összefogásából létrejönni látszik egy workshop, melynek keretein belül a Mester igyekszik átadni tudásának legjavát, hogy Te is értő módon plasztikázhasd fotóidat és a rengeteg szabad időd a gép előtt tölthesd – immár értelmesen! 🙂

A kompozit fotók készítésének rejtelmeibe nyerhetsz betekintést, ha velünk tartasz. Egy-egy végleges kép sok esetben 6-10 alap fotóból áll össze, melyeknek elkészítése és összeillesztése nagy szakértelmet kíván.

Hogyan és mikor fotózzuk le a részegységeket?
Milyen eszközökre van szükség?
Hogy állítsuk be a fényeket?
Milyen eszközöket használjunk PS-ben?
Hogyan hozzuk össze a fehéregyensúlyt?
Honnan szerezhetünk be “alapképeket”?

Ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, ha velünk tartasz! 🙂 A workshop nem csak abban nyúlt segítséget, hogy hogyan készíthetsz kompozit képeket, de megismerkedhetsz a photoshop számos igazán hasznos funkciójával, képfeldolgozási praktikákkal is!

Tóth Gábor Gyula vagyok, de a legtöbben csak HeavenManként ismernek. A többség időjárási fotókkal, viharvadászattal, villámfotókkal köti össze ezt a nevet, mások inkább mindenféle montázsokkal, amelyekről gyakran nem tudják eldönteni, hogy ezek így vannak-e a valóságban is, vagy több képből készítettem őket. Az elmúlt pár évben ez a fentebb említett téma lett a kedvencem. Az első fényképezőm 2008-ban vettem, amivel leginkább csak össze-vissza fotóztam 1-2 évig mire rájöttem, hogy mi érdekel. Egyetemi tanulmányaim mellett szabadidőmben mániákusan fotóztam és mindenféle képfeldolgozási dolgokat tanultam, legfőképpen az internetet böngészve, valamint olyan fotósok munkáit kerestem és elemeztem, akik egyedit alkottak, az volt a célom, hogy technikában utolérjem őket. Ez többnyire mára sikerült is.  Ettől függetlenül mostanában is gyakran inspirálódom mások munkáiból, technikáiból.

Alapítója vagyok egy kisebb szegedi fotóklubnak, amely egy jó lehetőség az amatőr és profi fotósoknak tanulásra, információcserére, fotótúrák szervezésére vagy akár kötetlen beszélgetésre is. Jelenleg Szegeden élek párommal és egy éves kislányunkkal, ma ők az elsők számomra, ezért kicsit kevesebb az időm a fotógrafikára, de ezt nem bánom. Munka melletti szabadidőmben általában velük vagyok, kirándulunk a környéken, vagy fotózom a felhőket, képszerkesztek.

Fontos, hogy a workshopra kezdők/középhaladók jelentkezését várjuk. A korrekt csapatmunka és biztos siker érdekében kislétszámú csoporttal indulunk. Maximum 8 fő tud részt venni az első alkalommal, ezért jelentkezz gyorsan! 🙂

A workshop 3×3 órás bontásban kerül megrendezésre.
Az első alkalom elméleti alapozás, második alkalommal közös munka, végül a harmadik napon mindenki egyénileg összeállít egy saját kompozit anyagot HeavenMan által biztosított alapképekből és persze folyamatos felügyelet mellett.
Időpontja a résztvevőkkel egyeztetve kerül majd meghatározásra.

A workshop helyszíne: Szeged, az N2photo stúdiója

Részvételi díj: 20.000.- / fő

Amire szükséged lesz:

– laptop
– jegyzetfüzet
– kérdések 🙂

Felcsigáztunk?

További infó és jelentkezés:

nemeth.norbert.dm@gmail.com
tárgy: HeavenMan Workshop

 

N2

Hozzászólások

Hozzászólások

About The Author

n2photo

This Parallax Section was selected just for this post!

Hozzászólások

Hozzászólások

Nézz szét!

Legfrissebb munkák

Szezonvégi felfrissülés Dél-Tirolban

Sokan kérdeztétek néhány hete, merre jártunk, mit kerestünk azon...

Leszámolás a raktárban

… illetve csak megigazítottuk egy kicsit Szabolcs haját. Fodr...

Ételfotózás “Majom” módra

  A januárt kellemes fotós témával indítottuk. Felkeresett m...

MOL – PICK Szeged Promo

A MOL – PICK SZEGED megbízásából készítettem egy angol és...

MOT és MTT Kongresszus 2014.

Az Asszisztencia Kft. megbízásából volt szerencsém végig fotózn...

TE-DI Trade Kft.

A TE-DI Trade Kft. megbízásából készítettünk üzleti portrékat...

Sokszínűség 

A változatosság gyönyörködtet! Így van ez a munkámban is. Nincs két egyforma feladat/megrendelő/elvárás. Új emberekkel ismerkedem és igyekszem követni az aktuális trendeket. Soha nem unatkozom!

Nincs lehetetlen 

Bármilyen fotó/videó/grafikai szolgáltatásra lenne szükséged, keress bizalommal! Amennyiben én nem tudok segíteni, biztosan tudok neked megfelelő embert ajánlani a feladatra!

Hozzászólások

Hozzászólások