Szezonvégi felfrissülés Dél-Tirolban

Sokan kérdeztétek néhány hete, merre jártunk, mit kerestünk azon a gyönyörű helyen, dolgoztunk, vagy nyaraltunk? Nos végre elkészültek az anyagaink, ezért úgy gondoltuk megmutatjuk Nektek!

Szóval Dél-Tirolban jártunk, ahova a Hotel Masatsch által szervezett két rendezvényre voltunk hivatalosak. Fotó- és videóösszefoglalót kértek tőlünk. A dolog pikantériája az volt, hogy a 2 rendezvény között pontosan két hét telt el. A köztes időben – kint élő – barátainknál vendégeskedtünk és próbálgattuk a gyereknevelést. 🙂 Ezúton is köszönjük a szíves vendéglátást a Tót családnak! 🙂

A munkára visszatérve, az elvárás egyszerű volt. Minél jobban és hangulatosabban mutassuk be a rendezvények hangulatát, melyek alapja a 10-12 fogásos vacsora, látványkonyha és helyi borászok kiállítása volt.

A feladatot igyekeztünk minimális eszközfelhasználással elvégezni. A fotókat egy 6d-vel és egy Sigma 50mm Art objektívvel készítette Csilla. A videót pedig a mostanában divatos és általam is kedvelt “handycam style”-ban rögzítettem, egy 5d MKIII, Sigma 35mm és 50mm Art, és egy 70-200 2.8 IS L objektív segítségével.

Természetesen ha már ilyen gyönyörű helyen voltunk, felszálltunk egy kicsit Phantom 3-asunkkal, hogy elkészülhessenek a megfelelő nyitóképek is.

Nagyon élveztük a feladatot és a Masatsch vendégszeretetét, jövőre visszatérünk! 🙂

« 2 A 2 »

N2

Hozzászólások

Hozzászólások

About The Author

n2photo

This Parallax Section was selected just for this post!

Hozzászólások

Hozzászólások

Nézz szét!

Legfrissebb munkák

Szezonvégi felfrissülés Dél-Tirolban

Sokan kérdeztétek néhány hete, merre jártunk, mit kerestünk azon...

Leszámolás a raktárban

… illetve csak megigazítottuk egy kicsit Szabolcs haját. Fodr...

Ételfotózás “Majom” módra

  A januárt kellemes fotós témával indítottuk. Felkeresett m...

MOL – PICK Szeged Promo

A MOL – PICK SZEGED megbízásából készítettem egy angol és...

MOT és MTT Kongresszus 2014.

Az Asszisztencia Kft. megbízásából volt szerencsém végig fotózn...

TE-DI Trade Kft.

A TE-DI Trade Kft. megbízásából készítettünk üzleti portrékat...

Sokszínűség 

A változatosság gyönyörködtet! Így van ez a munkámban is. Nincs két egyforma feladat/megrendelő/elvárás. Új emberekkel ismerkedem és igyekszem követni az aktuális trendeket. Soha nem unatkozom!

Nincs lehetetlen 

Bármilyen fotó/videó/grafikai szolgáltatásra lenne szükséged, keress bizalommal! Amennyiben én nem tudok segíteni, biztosan tudok neked megfelelő embert ajánlani a feladatra!

Hozzászólások

Hozzászólások